Safecon Bvba


St. Paulusstraat 23/0001 2470 Retie
014 702 160; 0493 510 511 Klik om te bellen

Over Safecon Bvba

Safecon bvba is een expertisebureau in arbeidsveiligheid en projectmanagement en biedt zowel voor België als Nederland een totaalpakket van dienstverlening aan inzake kwaliteit, arbeidsveiligheid en leefmilieu.

  • Ons integraal aanbod wordt opgedeeld in 7 core competences: 
  • Opleidingen; 
  • Audits & Zorgsystemen; 
  • Risk Management; 
  • Veiligheidscoördinatie; 
  • Detachering (o.a. interne of externe preventieadviseurs); 
  • Bouwteamcoördinatie;
  • Klimaat- en infraroodmetingen;
  • Project op maat. 


Het projectmanagement dat we aanbieden, bestaat zonder uitzondering uit exclusieve kwaliteitsproducten, die direct praktisch implementeerbaar zijn. Dankzij onze projectmatige aanpak kunnen deze diensten niet alleen binnen de gestelde deadline uitgevoerd worden maar ook binnen het beschikbare budget en volgens de gestelde kwaliteitseisen. Een dubbele garantie dat uw bedrijf op een snelle en correcte manier conform de huidige Belgische, Nederlandse en Europese veiligheidswetgevingen kan opereren. Alle services zijn volledig modulair opgebouwd. U kiest dus enkel voor de dienstenpakketten die voor uw onderneming van toepassing zijn. We passen onze modules steeds aan op maat van uw onderneming.

Onze kwalitatieve dienstverlening en adviesverstrekking steunt op meer dan 15 jaar ervaring inzake preventieadvies, veiligheidsadvies gevaarlijke goederen, veiligheidscoördinatie, ontwerp en uitvoering voor bouwwerven, kwaliteitsmanagement, consultancy arbeidsveiligheid en welzijn in een risk management omgeving. Onze dienstverlening berust op de knowhow van het jarenlang werken op projectmanagement niveau in diverse industriële- en dienstverlenende sectoren, waarbij steeds exclusieve kwaliteitsproducten ontwikkeld werden.
We werken ten allen tijde onafhankelijk, flexibel en efficiënt. Korte doorlooptijden en snelle resultaten gegarandeerd! Reeds vele klanten weten deze praktische, deskundige, pragmatische en resultaatsgerichte aanpak te waarderen.

Mocht u nog vragen hebben of verdere inlichtingen wensen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Davy Van Dooren, Ing. MSc.
Managing Director Safecon bvba

Foto's

Safecon Bvba hoofdkantoor

Safecon Bvba in het kort

Advies op gebied van

Milieu
Organisatie

Methoden

Advies
Coaching
Interim management
Trainingen

Voor organisaties in sector

Commercieel
Non-profit
Overheid

Onze locatie

Logo Safecon Bvba

Safecon Bvba

Safecon Bvba


St. Paulusstraat 23/0001 2470 Retie
014 702 160; 0493 510 511 Klik om te bellen