Pescator packaging consulting


Hombeeksesteenweg 107 2800 Mechelen
+32-(0)492 947664 Klik om te bellen

Over Pescator packaging consulting

Pescator packaging consultancy maakt u wegwijs in de verpakkingswereld


Elke reiziger weet het: een goede gids brengt u op plaatsen die u zelf niet zou vinden. In de wereld van de verpakking is dat niet anders. Pescator toont u de weg naar de juiste mensen, bedrijven en oplossingen. En als die weg nog niet bestaat, dan vist Pecator de beste route voor u uit. Sneller en veiliger dan u voor mogelijk houdt. Inclusief begeleiding tijdens het verkenningstraject.

Pescator beantwoordt uw vragen omtrent packaging.

Laat Pescator uw gids zijn, zodat uw eigen mensen geen tijd verliezen aan dingen die niet tot hun kerntaken behoren.
Pescator verkent onontgonnen werkgebieden.


De wereld van de verpakking is een complex universum met vele specialisten: producenten van verpakkingsmaterialen, (loon)verpakkers, afvullers van dranken, ontwerpers, machinebouwers, enz. Vaak met speciale aandachtsgebieden zoals voedingsverpakkingen, transportverpakkingen en promotionele verpakkingen. Elk met zijn eigen trends, zoals kleinere (portie)verpakkingen, recycleerbaarheid en verlenging van de versheid. Kortom een grote diversiteit aan spelers, onderwerpen en marktontwikkelingen.

Wie brengt die wereld voor u in kaart?

Pescator is een ervaren gids voor bedrijven die snel resultaten wil realiseren in de verpakkingswereld, maar er zelf niet echt in thuis zijn.
Pescator wijst de weg naar de juiste verpakking.


Voor veel bedrijven is verpakking geen dagelijkse bekommernis. Maar stel: u heeft een beurs of een speciale gelegenheid en u wil uw klanten/gasten iets presenteren. Of u brengt een nieuw product op de markt en nu moet het nog verpakt worden. In beide gevallen is een snel en adequaat resultaat is belangrijk. Het zoekproces mag uw kernactiviteiten niet in gevaar brengen. En wees eerlijk: waarom zou u zich hiermee bezighouden, terwijl er nog zoveel andere zaken uw aandacht opeisen. Laat liever Pescator voor u uitzoeken welke promotionele - of productverpakking de meest geschikte oplossing biedt.
Pescator loodst u van verwachting naar resultaat.


U heeft veel energie gestoken in de vervaardiging, presentatie en communicatie van uw product. De verpakking is uw visitekaartje. Niet alleen de eerste indruk, maar ook de bescherming van uw product. U verwacht dus dat uw product onbeschadigd en overtuigend uw klanten bereikt. Bijvoorbeeld via het schap van de supermarkt of via een postorderbedrijf. Maar klopt dit ook in de praktijk?

De enige manier om echt objectieve informatie te krijgen over de sterke en de zwakke punten van uw verpakking, is het inzetten van een mystery shopper. Pescator kan deze onderzoeksfunctie feilloos voor u vervullen.

Zo achterhaalt Pescator of uw product werkelijk onbeschadigd aankomt. Zo niet, dan hoort u meteen waar het misgaat. Deze integrale supply chain analyse vertelt u tevens hoe er met uw verpakking wordt omgegaan.

Pescator packaging consulting in het kort

Advies op gebied van

Organisatie

Methoden

Advies
Interim management

Voor organisaties in sector

Commercieel

Onze locatie

Pescator packaging consulting


Hombeeksesteenweg 107 2800 Mechelen
+32-(0)492 947664 Klik om te bellen